Τεχνολογικές Συνεργασίες

Η απόκτηση μιας τεχνολογίας ή ενός προϊόντος που ταιριάζει με τις δικές σου ανάγκες μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησής σου. Το δίκτυο παρέχει εργαλεία αναζήτησης και την κατάλληλη δικτύωση για τη διερεύνηση τεχνολογιών που μπορείς να αξιοποιήσεις.

Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει την:

  • αξιοποίηση και γρήγορη προσαρμογή, ώστε να "μπεις" πιο γρήγορα στην αγορά
  • μείωση επιχειρηματικού κινδύνου
  • τεχνική υποστήριξη
  • μείωση κόστους απόκτησης - δημιουργίας τελικού προϊόντος.

 

Αναζήτηση & Προσφορά Τεχνολογικής Συνεργασίας

Αν ψάχνεις για συνεργάτες που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία που έχεις αναπτύξει ή αν ψάχνεις για συγκεκριμένες τεχνολογίες από το εξωτερικό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις φόρμες που ακολουθούν:

Φόρμα για αναζήτηση τεχνολογίας

Φόρμα για προσφορά τεχνολογίας

 

Νέες Ευκαιρίες Συνεργασίας για Ελληνικές Επιχειρήσεις

Το δίκτυο αξιοποιεί μια ευρεία και επικαιροποιημένη βάση με τεχνολογίες αιχμής και δυνατότητες συνεργασίες σε όλη την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο που ακολουθεί, μπορείς να βρεις τις πλέον πρόσφατες προσφορές τεχνολογικής συνεργασίας που αφορούν τη χώρα μας. Σε κάθε αναζήτηση θα έχεις πρόσβαση σε μια περίληψη για κάθε ζήτηση ή προσφορά τεχνολογίας.

 

Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε αναζητήσεις συνεργασίας που άπτονται των ενδιαφερόντων σου μέσω της παρακάτω ηλεκτρονικής υπηρεσίας και χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά:

Βρείτε Συνεργασίες